Ένας Μικρός Και Γρήγορος Οδηγός Υγείας Με Χυμούς Και Υγρά

Οδηγός Υγείας Με ΧυμούςΟ χυμός παρέχει έναν απλό τρόπο κατανάλωσης βασικών θρεπτικών ουσιών από φρούτα και λαχανικά, τα οποία κατά τα άλλα είναι δύσκολο να ληφθούν χωρίς να καταναλώνονται τεράστιες ποσότητες τροφής.

Η αποξήρανση σας προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία σας. Υπάρχουν πολλές τεχνικές juicing. Θα πρέπει να αισθάνεστε ελεύθεροι να γίνετε δημιουργικοί με τους χυμούς που κάνετε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να λάβετε μερικές εξαιρετικές προτάσεις για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χυμό σας.

Εάν κάνετε χυμό για λόγους υγείας, επιλέξτε ένα σκούρο πράσινο λαχανικό για τη βάση του χυμού σας. Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι ο χυμός περίπου στο 50-75% του μπρόκολου, του σπανάκι ή άλλου για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη για την υγεία. Χρησιμοποιήστε την υπόλοιπη συνταγή για γλυκά φρούτα για να την δώσετε περισσότερη γεύση.

Φυλλώδη χόρτα όπως το λάχανο, το σπανάκι και ο μαϊντανός είναι πηγές μιας ποικιλίας οφέλους για την υγεία. Τραβήξτε για να φτιάξετε τους χυμούς σας που περιέχουν περίπου 50-75% χόρτα και στη συνέχεια ρίξτε κάποια άλλα λαχανικά και φρούτα για αρώματα. Οι χυμοί φρούτων περιέχουν πολλή ζάχαρη που είναι καλύτερο να περιορίσετε σε ένα υγιές πρόγραμμα χυμών.

Μόλις τελειώσετε το χυμό σας, πλύνετε καλά τον αποχυμωτή σας. Επιπλέον, ο χυμός από μερικά φρούτα και λαχανικά μπορεί να λερώσει τις κανάτες αποχυμωτή και τις λεπίδες.

Ερευνήστε Τα Φρούτα Και Τα Λαχανικά Σας Προτού Δημιουργήσετε

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέταλλα και βιταμίνες που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά. Η καλύτερη επιλογή σας είναι να συνδυάσετε αντικείμενα που θα σας προσφέρουν μια ποικιλία από βιταμίνες και μέταλλα, που θα ικανοποιούν τις καθημερινές σας ανάγκες. Δεν θα προμηθεύετε μόνο το σώμα σας με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, αλλά θα βρείτε μερικά πολύ ενδιαφέροντα μείγματα.

Όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε για έναν αποχυμωτή, βρείτε ένα μοντέλο που αποσυναρμολογείται εύκολα για γρήγορο καθαρισμό. Όσο περισσότερο χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και να καθαρίσετε τη συσκευή σας, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να το χρησιμοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει τον αποχυμωτή σας αμέσως, πριν ο πολτός έχει χρόνο να στεγνώσει και να σκληρύνει.

Ο χυμός φρούτων ή λαχανικών μπορεί να βοηθήσει στην εκτός από την μείωση του σωματικού βάρους και στην πρόληψη του καρκίνου ή στη μείωση των επιπτώσεών του με την απομάκρυνση καρκινογόνων ουσιών από το σώμα. Αποκτήστε το πλήρες πλεονέκτημα του φρέσκου χυμού, συμπεριλαμβάνοντας πάντα φρούτα και λαχανικά που περιέχουν φυτοχημικά.

Εάν τελικά αρχίζετε να αισθάνεστε την ηλικία σας μέσα από πόνους και πόνους, η λήψη του χυμού μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε χρόνια νεότερος. Η αποξήρανση είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από πόνο στις αρθρώσεις, απώλεια μνήμης και επιβράδυνση της υποβάθμισης των κυττάρων σας.

Αν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε πολλούς χυμούς φρούτων, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την αγορά ενός μαστιγωτού αποχυμωτή. Οι μαστιγωτές αποχυμωτές έχουν ειδικά χαρακτηριστικά, όπως την ικανότητα να μύλο, άλεση και πουρέ. Αυτές οι λειτουργίες σάς επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε τους χυμούς που κάνετε.

Όταν χυμός, προσπαθήστε να κάνετε χυμούς με λαχανικά και φρούτα που δεν τρώτε κανονικά. Αν η γεύση δεν σας αρέσει, ρίξτε κάτι για να καλύψετε τη γεύση. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε, ειδικά εκείνα που μπορεί να χάσετε διαφορετικά. Τα λεμόνια και τα μήλα βοηθούν να αποκρύψουν τις γεύσεις που μπορεί να μην σας αρέσουν.

Ο Χυμός Αγγουριού Είναι Ευεργετικός Για Την Υγεία Του Δέρματος Και Των Μαλλιών Σας

Υπάρχει πολύ λίγο σίλικα στα αγγούρια. Το πυρίτιο βοηθά τον συνδετικό ιστό σας ενισχύοντας το και είναι χρήσιμο για τους τένοντες, τους μύες, τους συνδέσμους και τα οστά.

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε τη διατροφή σας είναι να επωφεληθείτε από τα οφέλη που παράγει ο χυμός. Ο χυμός από τα φρούτα και τα λαχανικά σας δίνει ενέργεια και παρέχει ορισμένες πρωτεΐνες που χρειάζεστε για την αποτελεσματική δημιουργία μυών. Εάν είστε φανατικός γυμναστής, θα βρείτε ότι οι φρέσκοι χυμοί αποκαθιστούν το σώμα σας μετά από μια επίπονη προπόνηση. Εάν εργάζεστε για την οικοδόμηση μυών, προσθέστε μια σέσουλα της αγαπημένης σκόνης πρωτεΐνης σας.

Η αποξήρανση των λαχανικών και των φρούτων στο σπίτι μπορεί να είναι τόσο υγιής όσο και ευχάριστη. Όπως έχετε διαβάσει από αυτό το άρθρο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη του χυμού. Χρησιμοποιήστε τις ιδέες σε αυτό το άρθρο. Θα εντυπωσιαστείτε με πόσο καλό αισθάνεται το σώμα σας όταν ξεκινάτε το χυμό.