Μάθετε Τους Καλύτερους Τρόπους Να Κρατήσετε Το Βάρος Μακριά

Είτε προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον είτε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, η απώλεια βάρους μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν μεταφέρετε λίγα επιπλέον κιλά. Ωστόσο, από πού ξεκινάτε;

Η απώλεια βάρους είναι μια πολύ προσωπική διαδικασία

Η απώλεια βάρους είναι μια πολύ προσωπική διαδικασία, οπότε μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικά πράγματα για να δείτε τι μπαστούνια. Αυτό το άρθρο θα περιγράψει μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε στο δρόμο σας για την απώλεια βάρους.

Ένας καλός τρόπος να χάσετε βάρος είναι να αρχίσετε να αγοράζετε ρούχα που είναι λίγο μικρότερα από τα ρούχα που φοράτε τώρα. Διαθέτοντας αυτά τα μικρότερα ρούχα και βλέποντάς τα, θα είστε πολύ παρακινημένοι να χάσετε βάρος επειδή θα θελήσετε να είστε σε θέση να χωρέσετε σε αυτά τα ρούχα.

Ένας καλός τρόπος να χάσετε βάρος είναι να φάτε μόνο όταν αισθάνεστε πεινασμένοι. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι είναι υπέρβαροι είναι επειδή τρώνε όταν αισθάνονται βαρεθεί.

Με το να τρώτε μόνο όταν είστε πεινασμένοι, είστε πιο πιθανό να παραμείνετε σε φόρμα και δεν θα σκεφτείτε τρόφιμα τόσο πολύ.

Η απώλεια βάρους είναι ένα πράγμα, αλλά διατηρώντας ότι το βάρος του πυρήνα σύντομα γίνεται ένα νέο πρόβλημα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να επιμείνετε σε μια παρόμοια ρουτίνα με εκείνη που σας έφερε σε αυτόν τον νέο στόχο και να την βελτιώσετε όπου χρειάζεται. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να πηγαίνει μόνο επειδή νομίζετε ότι η εργασία γίνεται όταν χάνετε το βάρος.

Εργάστηκα με ένα λεπτό συνάδελφό μου που μου είπε ότι έτρωγε μόνο δύο φορές την ημέρα. Είχε ένα τεράστιο πρωινό, ένα μέτριο γεύμα και κανένα δείπνο καθόλου.

Αυτό φαίνεται αδύνατο για τους περισσότερους από εμάς να ακολουθήσουμε, αλλά η λογική είναι καλή. Στην ιδανική περίπτωση, για να χάσετε βάρος, πρέπει να φάτε ένα τεράστιο πρωινό, ένα μεσημεριανό γεύμα και ένα πολύ ελαφρύ δείπνο. Αυτό συμβαίνει επειδή η λήψη των θερμίδων σας νωρίς την ημέρα, σας δίνει τον περισσότερο χρόνο να τα κάψετε. Ενώ, εάν αρχίσετε το noshing αφού φτάσετε στο σπίτι από τη δουλειά και συνεχίσετε μέχρι τον ύπνο, το σώμα σας δεν θα έχει καμία πιθανότητα κατά τις ώρες ύπνου να μεταβολίσει αυτό που έχετε φάει.

Ένα μικρότερο μέρος θα σας βοηθήσει να χάσετε το βάρος, αλλά όταν βάζετε μια μικρή σερβίρισμα σε μια κανονική πλάκα μεγέθους, φαίνεται μικροσκοπική και μπορεί να σας αφήσει να θέλετε περισσότερα. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πιάτο και θα μοιάζει σαν να έχετε φάει περισσότερο ακόμα κι αν δεν έχετε.

Για να χάσετε βάρος, πρέπει να βρείτε μια υγιεινή διατροφή που να τους λειτουργεί, μαζί με ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης για να επιτύχετε το βέλτιστο βάρος τους. Τα χάπια διατροφής είναι επίσης χρήσιμα όταν συνδυάζονται με δίαιτα και άσκηση.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Σάντα Μπάρμπαρα διαπίστωσαν ότι σε μια διετή μελέτη, οι ασθενείς που υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση στομάχου δεν χρειάστηκε να ασκηθούν για να χάσουν βάρος. Διαπιστώθηκε ότι η άσκηση δεν είναι απαίτηση για απώλεια βάρους όταν πρόκειται για αυτό το είδος χειρουργικής επέμβασης.

Αυτό το άρθρο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η συμβατική πεποίθηση ότι οι ασθενείς με γαστρική παράκαμψη πρέπει να ασκούνται για να χάσουν βάρος είναι ψευδής.

Η Άσκηση Αποτελεί Βασικό Στοιχείο Κάθε Επιτυχούς Σχεδίου Απώλειας Βάρους

Προσπαθήστε να μείνετε μέχρι και να μετακομίσετε όλη την ημέρα. Η δραστηριότητα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας διατηρεί το μεταβολισμό σας επάνω και επιτρέπει στο σώμα σας να καίει περισσότερες θερμίδες όλη την ημέρα.

Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, αποφύγετε τα τρόφιμα με MSG. Το MSG είναι πιο συνηθισμένο στα ασιατικά τρόφιμα και σε κονσέρβα σούπα. Ψάξτε για εστιατόρια που λένε “No MSG” στο μενού ή για σούπες που έχουν “No MSG” στην ετικέτα τους. Αυτό το συστατικό αποτρέπει τον εγκέφαλό σας από την αποστολή ενός “πλήρους” σήματος στο στομάχι σας και μπορεί να σας κάνει να τρώτε περισσότερα από ό, τι αρχικά προορίζονταν.

Όπως μπορείτε να δείτε, η απώλεια βάρους δεν χρειάζεται να είναι μια δραστική, εξαντλητική και άθλια διαδικασία.

Με μικρά, μετρούμενα βήματα και αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορείτε να κάνετε σοβαρή πρόοδο σταδιακά. Η οικοδόμηση μιας γνώσης του σώματός σας και υγιεινών τρόπων για την καταπολέμηση της υπερβολικής λίρας είναι το πρώτο σας βήμα για να κάνουμε μια καλύτερη ζωή!